Παιδεία

Αλαλούμ με τα σχολεία του δήμου Παλλήνης

Αλαλούμ με τα σχολεία του δήμου Παλλήνης Αλαλούμ με τα σχολεία του δήμου Παλλήνης Φωτογραφία: Αλαλούμ με τα σχολεία του δήμου Παλλήνης
Αλαλουμ με τα σχολεία του δήμου Παλλήνης Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν, σήμερα, κλειστά τα σχολεία στην Παλλήνη, διευκρινίζει ο δήμος ενώ ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη ήθελε τα σχολεία να ανοίγουν μετά τις 10:00 το πρωί κάτι που έχει ήδη προκαλέσει αλαλούμ στους γονείς που δεν ξέρουν εαν πρέπει να στείλουν τα παιδιά τους για μάθημα η όχι.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παλλήνης Αθανάσιου Ζούτσου, η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναστέλλεται και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης.

Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου ήθελε μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία στους δήμους Παλλήνης και Παιανίας. ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Λαυρεωτικής (Λαύριο, Κερατέα, 'Αγιος Κωνσταντίνος), στα Καλύβια και τον Κουβαρά του δήμου Σαρωνικού.

Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, κλειστά θα παραμείνουν τα ειδικά σχολεία του δήμου, τα σχολεία στο Πικέρμι, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στη Ραφήνα. Επίσης, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα, το Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος» στη Ν. Μάκρη και το Νταού Πεντέλης.