Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Το θέμα της Έκθεσης στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2024: Το θέμα της Έκθεσης στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ Φωτογραφία: INTIME
Ανακοινώθηκαν τα θέματα για το μάθημα των Νέων Ελληνικών/ Έκθεση, στο οποίο διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, την πρώτη ημέρα των Πανελληνίων 2024.

Οι Πανελλήνιες 2024 ξεκίνησαν σήμερα με τους μαθητές των ΕΠΑΛ που κλήθηκαν να εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά/ Έκθεση. Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά καθώς και το θέμα της Έκθεσης στο οποίο οι μαθητές καλούνται να αναπτύξουν τις απόψεις τους και να τις αιτιολογήσουν εμπεριστατωμένα.

Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των Πανελληνίων 2024 για τους μαθητές ΕΠΑΛ το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το θέμα έκθεσης και τα θέματα στα Νέα Ελληνικά.

Δείτε τα θέματα των Πανελληνίων 2024 για τα Νέα Ελληνικά/Έκθεση για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Δείτε τα θέματα στα Νέα Ελληνικά/Έκθεση ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιες 2024: Όλα τα θέματα και οι απαντήσεις των θεμάτων για τα Νέα Ελληνικά/Έκθεση στο Dnews από το Μεθοδικό

πανελληνιεσ θεματα εκθεση ΕΠΑΛ

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Σε λίγη ώρα θα υπάρξει αναλυτική αναφορά στις δυσκολίες των θεμάτων, ενώ νωρίς το μεσημέρι το Dnews με το Μεθοδικό θα σας παρέχει τις απαντήσεις στο θέμα έκθεσης έτσι ώστε οι υποψήφιοι να τσεκάρουν πως τα πήγαν. Παράλληλα, απαντήσεις στα θέματα Νέων Ελληνικών θα δώσει και ο ΟΕΦΕ.