Παιδεία

Βάσεις 2024: Οι αριστούχοι που έσπασαν τα ρεκόρ - Οι σχολές που πέρασαν

Βάσεις 2024: Οι αριστούχοι που έσπασαν τα ρεκόρ - Οι σχολές που πέρασαν
Βάσεις 2024: Δάκρυα χαράς και χαμόγελα επιτυχίας για τους αριστούχους των φετινών εξετάσεων.

H σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων 2024 έφερε χαμόγελαχαράς και ικανοποίησης στους υποψηφίους που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με υψηλές βαθμολογίες και τα αποτελέσματα εισαγωγής στα Πανεπιστήμιο είναι το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους. Πλέον βάζουν πλώρη για ακαδημαϊκούς στόχους υψηλών προδιαγραφών και δηλώνουν πανευτυχείς για τους νέους εκπαιδευτικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.

Βάσεις 2024: Αυτοί είναι οι αριστούχοι που επιβραβεύτηκαν με μια θέση στο Πανεπιστήμιο

Πρώτος στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο Βολιώτης Κυριαζής Αγάθος απόφοιτος του 3ου Επαγγελματικού Λυκείου Βόλου.Φανερά ευχαριστημένος που κατάφερε να πετύχει τον αρχικό του στόχο που ήταν η Ιατρική, δηλώνει στο magnesianews.gr έτοιμος για τις νέες προκλήσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά του.

Ο Νίκος Κόρογλου, από το 1ο Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης, περνά στην Οδοντιατρική Αθηνών με σειρά επιτυχία 11 διαβάζουμε στο Cretalive.gr. Τόσο ο πατέρας του όσο και η μητέρα του είναι οδοντίατροι, οπότε ο Νίκος μπορούμε να πούμε πως θα βαδίσει σε γνώριμους δρόμους. Όσο δύσκολη και αν ήταν η χρονιά που πέρασε, εκείνος κατάφερε, με πρόγραμμα και μεθοδικότητα, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Αδαμαντία Τζωρτζή από την Θερμή Μυτιλήνης η οποία φοίτησε στο Λύκειο Παμφίλων και συγκέντρωσε 19.335 μόρια από την κατεύθυνση Οικονομίας Πληροφορικής. Συγκεκριμένα έγραψε 20 στην Οικονομία, 19,9 στην Πληροφορική, 19,8 στα Μαθημαντικά και 17 στην έκθεση και περάσε στην πρώτη της επιλογή που είναι η σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας στην Αθήνα διαβάζουμε stonisi.gr.

Ο αριστούχος του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, Νίκος Ευστρατίου συγκέντρωσε 19.220 μόρια και κατάφερε να περάσει στην πρώτη του επιλογή που είναι η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο της Αθήνας.

Η Κατερίνα Δαλέκου από το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αφού πέτυχε το στόχο της που είναι η Σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με 19.280 μόρια.

Ως τρίτος στη Σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και στο Τμήμα Τεχνολογίας Επιστήμης και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, εισάγεται ο απόφοιτος του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου, Κώστας Δίκητος

Πρώτος στο Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Δικτύων του Βόλου κατάφερε να μπει ο απόφοιτος του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, Θανάσης Κωτίδης. 

Πρώτη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στον Βόλο πέτυχε να εισαχθεί η απόφοιτη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου, Ιωάννα Θεοκλητίδη.

Στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα επιθυμούσε να εισαχθεί η απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, Αγγελική Κυριαζή. Αυτό μάλιστα το κατέφερε ως πρώτη στη γενική σειρά και όπως δήλωσε στο Magnesianews.gr επιθυμούσε να βρίσκεται κοντά στο σπίτι της, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο τμήμα προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου.

Ως 5η στη γενική σειρά εισάγεται στην Κτηνιατρική του ΑΠΘ η απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, Μελίνα Κυρμα. Η συγκεκριμένη σχολή ήταν από τις πρώτες της επιλογές στο βιογραφικό, καθώς αρχικά ήθελε κάποια από τις ιατρικές τις οποίες δεν κατάφερε να πιάσει, λόγω ανόδου των βάσεων.

Στη Ιατρική Αλεξανδρούπολης εισάγεται η απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, Ασπασία Πούλιου.

Στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη εισάγεται η απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, Ανθή Καλαούζη.

Ως 4ος στη Σχολή της πρώτης του επιλογής και συγκεκριμένα της Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα, εισάγεται ο Απόστολος Καραμπέτσος του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου. 

Ως 5η στη σειρά εισάγεται στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Βόλου η απόφοιτη του ΕΠΑΛ Αγριάς, Πολυξένη Κυριαζή. 

Στη ΣΜΥΑ εισάγεται ο απόφοιτος του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, Θανάσης Σαββόπουλος, ο οποίος είναι πρώτος στη σειρά, έχοντας από καιρό στοχεύσει το συγκεκριμένο τμήμα.