Παιδεία

Εγγραφή Παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Φαιστού

Εγγραφή Παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Φαιστού
Εγγραφή Παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Φαιστού Δικαιολογητικά εγγραφής παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2015-2016 (Αιτήσεις από 2 μέχρι 30 Ιουνίου 2015)

1.    Αίτηση γονέα-κηδεμόνα
 
2.    Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού (να έχει γεννηθεί το 2011, 2012 και μέχρι 31/3/2013)
 
3.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονέων
 
4.    Βεβαίωση εργασίας και των δύο των γονέων (και οι δυο γονείς πρέπει να είναι εργαζόμενοι) και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των ασφαλιστικών εισφορών τους. Στη βεβαίωση να αναφέρεται το ύψος των αποδοχών και ο συνολικός χρόνος εργασίας (για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα). Προκειμένου για ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α., στον Ο.Α.Ε.Ε. ή σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό φορέα απαιτείται ως απόδειξη της άμεσης ασφάλισής τους, φωτοαντίγραφο των τελευταίων πληρωμών στον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα.
 
5.    Αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος (2014).
 
6.    Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, για τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά, ανάλογα με την ηλικία του και επίσης, πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (mantoux).
 
7.    Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Σταθμούς, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
 
-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΙΡΩΝ (28920-22496)
-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (28920-51214)
-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΖΑΡΟΥ (28940-31259)
 
Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Φαιστού εντάσσονται στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».