Παιδεία

Πρόσκληση για την ανάθεση έργου μεταφοράς μαθητών του νομού Λακωνίας

Πρόσκληση για την ανάθεση έργου μεταφοράς μαθητών του νομού Λακωνίας Πρόσκληση για την ανάθεση έργου μεταφοράς μαθητών του νομού Λακωνίας
Πρόσκληση για την ανάθεση έργου μεταφοράς μαθητών του νομού Λακωνίας Στη δημοσίευση πρόσκλησης σε διαπραγμάτευση για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που απέβησαν άγονα ή ισοψήφησαν κατά τη διενέργεια του αρχικού ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 298.906,24 ευρώ, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η διαπραγμάτευση θα είναι ηλεκτρονική και θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Από σήμερα ξεκινά η έναρξη υποβολής προσφορών και λήγει τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, την επόμενη Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, στις 8:30.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη Αρχή και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.