Παιδεία

Παράταση για εισαγωγικές και κατατακτήριες των Σχολών Δραματικής και Σχολών Χορού

Παράταση για εισαγωγικές και κατατακτήριες των Σχολών Δραματικής και Σχολών Χορού Παράταση για εισαγωγικές και κατατακτήριες των Σχολών Δραματικής και Σχολών Χορού
Παράταση για εισαγωγικές και κατατακτήριες των Σχολών Δραματικής και Σχολών Χορού Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας παρατείνονται οι προθεσμίες διεξαγωγής, εισαγωγικών, επαναληπτικών και κατατακτηρίων εξετάσεων Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης και Ανωτέρων Σχολών Χορού.

Παρατείνουμε τις προθεσμίες διενέργειας των Εξετάσεων των Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης, (Τμήμα Υποκριτικής) και Ανωτέρων Σχολών Χορού (Τμήματα Καθηγητών Χορού και Χορευτών) και η νέα προθεσμία διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεων σχολ. έτους 2015−2016, καθορίζεται μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2015.

Επίσης παρατείνεται η προθεσμία διεξαγωγής των κατατακτηρίων εξετάσεων σχολ. έτους 2015−2016, μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2015 ενώ παρατείνεται η προθεσμία διεξαγωγής των επαναληπτικών
διπλωματικών εξετάσεων, περιόδου Σεπτεμβρίου, σχολικού έτους 2014 − 2015 και παρελθόντων ετών, μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2015.