Ο Πληροφοριοδότης

Οι upper class καταναλωτές των Attica, τα δώρα και ο κρυφός ισολογισμός της Wolt

Οι upper class καταναλωτές των Attica, τα δώρα και ο κρυφός ισολογισμός της Wolt

Τι βρήκε ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου στα Attica Πολυκαταστήματα

Έχει χυθεί πολύ μελάνι για την εξαγορά της Αττικά Πολυκαταστήματα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, από τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου και την IDEAL. Και όχι άδικα θα πούμε εμείς.

Η εταιρεία που προμηθεύεται εμπορεύματα από 1.000 brands της Ελλάδας και του εξωτερικού αύξησε πέρυσι 11,79% τις πωλήσεις της οι οποίες ξεπέρασαν τα 213 εκατ. ευρώ, τα μικτά της κέρδη σημείωσαν άνοδο 18,5%, και τα καθαρά κέρδη κινήθηκαν πάνω από τα 9,9 εκατ. ευρώ σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση 30%.

Τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου Έλληνα retailer αποκαλύπτουν ότι η κατανάλωση στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Και όχι οποιαδήποτε κατανάλωση αλλά η upper class.

Φυσικά μέρος αυτής της ανάπτυξης πρέπει να αποδοθεί στους τουρίστες. Η αυξανόμενη τουριστική ροή από διαφορετικές χώρες οδήγησε στην αύξηση των πωλήσεων tax free κατά 27%.

Τα γενέθλια της Wolt Market και ο «κρυφός» ισολογισμός

Αισίως τα 3 έφτασε η Wolt Market και το γιορτάζει. Έως τις 9 Ιουνίου, οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας τις παραγγελίες τους στο Wolt Market, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές από 40% και πάνω σε εκατοντάδες προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως δωροεπιταγές για το Wolt Market, Playstation 5, Laptops, Air fryers και πολλά ακόμη!

Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες από το Wolt Market το διάστημα 3-9 Ιουνίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά καλό θα είναι να είναι συνεπής η εταιρεία και στη δημοσιότητα … ισολογισμών.

Κίνημα υπέρ του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Άλλοι αγωνιούν για τις Ευρωεκλογές και άλλοι για τις εκλογές του ΣΕΒ. Για τις τελευταίες πριν από λίγες ώρες είχαμε μια ακόμη τοποθέτηση. Αυτή του Ευάγγελου Μυτιληναίου ο οποίος από το βήµα της γενικής συνέλευσης των µετόχων της εταιρείας του προσέφερε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τη θέση του προέδρου του ΣΕΒ.
«Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, είναι άνθρωπος µε µεγάλη αξία και πολύ µεγάλη πείρα, που έχει την απόλυτη στήριξή µας», είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετική µε τις εκλογές του Συνδέσµου, ενώ τάχθηκε υπέρ της διπλής υποψηφιότητας. «Χαίροµαι που υπάρχουν δύο υποψήφιοι. Καιρός ήταν µετά από 120 χρόνια», είπε.
Σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές, εξέφρασε την ελπίδα για µια καλύτερη Επιτροπή και ένα καλύτερο Κοινοβούλιο και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το µέλλον της Ευρώπης, τονίζοντας σκοπτικά: «κρέµεται σε µια κλωστή».

# TAGS