Ο Πληροφοριοδότης

Μία διαβολική σύμπτωση στο ταξίδι Κασσελάκη στις ΗΠΑ

Μία διαβολική σύμπτωση στο ταξίδι Κασσελάκη στις ΗΠΑ
Δεν ξέρουμε εάν σημαίνει κάτι. Μπορεί να σημαίνει και πολλά, μπορεί και τίποτα. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε μία καταπληκτική, σχεδόν διαβολική θα έλεγε κανείς σύμπτωση, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ανακοίνωση του διευθυντή του γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, αναφορικά με την διαμάχη που ξέσπασε με τον Σπύρο Καρανικόλα της ΝΔ.

Στα... επισυναπτόμενα της ανακοίνωσης του κ. Καπνισάκη γύρω από τη επιχειρηματική δικαστική διαμάχη του Στέφανου Κασσελάκη με τις εταιρίες Tiptree Inc και Tiptree Marine Florida στις ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα το παραπεμπτικό από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στο Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αφού το πρώτο έκρινε το δεύτερο αρμόδιο για την εκδίκαση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μία αστική διαμάχη, κατά την οποία ο κ. Κασσελάκης αξιώνει κάποια εκατομμύρια ως αποζημίωση.

Η εν λόγω προδικαστική απόφαση για την αρμοδιότητα εκδίκασης, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Καπνισάκης, έχει ημερομηνία μόλις πριν από μία εβδομάδα στις 3 Ιουλίου του 2024, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε από το πολυήμερο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις οποίες είχε φύγει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιουλίου.

WhatsApp_Image_2024-07-10_at_8.40.00_PM_d73eb.jpeg

Το γεγονός ότι ουδείς έμαθε τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού στις ΗΠΑ, σε σημείο που προκάλεσε μέχρι και δημόσια σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά την εν λόγω χρονική σύμπτωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Κατά πόσο δηλαδή μπορεί να σχετίζεται το ταξίδι του κ. Κασσελάκη στις ΗΠΑ με εκκρεμείς επιχειρηματικές του υποθέσεις και ενδεχομένως με την προετοιμασία της δικαστικής διαμάχης του με την Tiptree.

Ξαναλέμε πάντως, μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα. Η διαβεβαίωσή του πάντως στις 13 Μαρτίου με αφορμή τη συζήτηση για το πόθεν έσχες του και την εταιρία OSIOS Ltd, πως έχει αποχωρήσει από όλες τις εταιρίες στις οποίες μετείχε, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Κουμουνδούρου...

Ν.Α.

NETWORK