Γιατί δεν ζητάει τις έδρες των βουλευτών ο Στέφανος- και βάζει άλλους;

Γιατί δεν ζητάει τις έδρες των βουλευτών ο Στέφανος- και βάζει άλλους;
Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε πως δεν θέλει ούτε μια στο εκατομμύριο οι βουλευτές να παραιτηθούν από τη θέση τους για να μπει στη Βουλή ο ίδιος!

Έχει ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν όχι απάντηση, το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ζητάει ο ίδιος τις παραιτήσεις των υποψηφίων βουλευτών

Επικρατείας που έπονται του Όθωνα Ηλιόπουλου και ωθεί τους "Κασσελοφύλακες" να το πράξουν, με πανομοιότυπες μάλιστα δηλώσεις!

Προφανώς παίζει ρόλο και η δήλωσή του ένα περίπου χρόνο πριν (21-9-2023), με την οποία υπογράμμιζε ότι δεν θέλει "ούτε μια στο εκατομμύριο" να παραιτηθούν οι βουλευτές Επικρατείας από τις θέσεις τους για τον ίδιο.

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα, ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είχε πει τότε, όταν πρωτοτέθηκε το θέμα πώς ένας αρχηγός κόμματος θα είναι για μια τετραετία εκτός Βουλής, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τι άλλαξε τώρα;

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε ότι τότε τόσο ο Όθωνας Ηλιόπουλος, όσο και η Έλενα Ακρίτα είχαν δηλώσει πως δεν πρόκειται να παραιτηθούν, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης σιώπησε.

Β.Σκ.