Ο Πληροφοριοδότης

Η Άννα, η Κεραμέως και το... ατύχημα στο Χ

Η Άννα, η Κεραμέως και το... ατύχημα στο Χ
Συνεργάτες της μιλούν για «τρολιά», ακόμη και για προβοκάτσια, που καθόλου τυχαία συμπίπτει με την θετική για την Διαμαντοπούλου δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Η Άννα Διαμαντοπούλου «τρεντάρει» στα social media και δεν είναι για το καλό της. Μια ανάρτηση για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, ταυτόσημη με εκείνη της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, πυροδότησε κύμα επιθέσεων εναντίον της. Ετσι κι αλλιώς, οι αντίπαλοί της που την εγκαλούν για φιλομητσοτακισμό, τώρα βρήκαν και το επιχείρημα που χρειάζονταν στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε επειγόντως και στη συνέχεια η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ απάντησε υποστηρίζοντας ότι «είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης».

Και πρόσθεσε: «Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ».

{https://twitter.com/adiamantopoulou/status/1835063152746148094}

Η απάντησή της δεν εξηγεί πώς προέκυψε αυτή η «χυδαιότητα», όπως το περιγράφει η ίδια. Η κοινή λογική λέει ότι ευθύνεται κάποιος/α που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό της στο Χ και ο οποίος, ενδεχομένως, συνδέεται με την ΥΠΕΣ.

Συνεργάτες της μιλούν για «τρολιά», ακόμη και για προβοκάτσια, που καθόλου τυχαία συμπίπτει με την θετική για την Διαμαντοπούλου δημοσκόπηση της Metron Analysis, αλλά το ερώτημα παραμένει: Ποιος/α που έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της έκανε την γκάφα - και γιατί.

tweet_f454b.jpg

tweet1_5c736.jpg

twee_58533.jpg

Α.Σ.