Μαρινάκης vs Κεραμέως

Μαρινάκης vs Κεραμέως
Όλο το παρασκήνιο.

Ο κύβος ερρίφθη: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα πολιτευτεί στον βόρειο τομέα της Β Αθήνας στις επόμενες εκλογές.

Η επιλογή εκλογικής περιφέρειας έγινε κατόπιν σοβαρών σκέψεων και συσκέψεων. Δηλαδή: Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έχει πει σε συνομιλητές του ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος οπότε ελαφραίνει το ψηφοδέλτιο, ο Δημήτρης Καιρίδης πετάχτηκε έξω από την κυβέρνηση οπότε (ελπίζουν ότι) αποδυναμώνεται, ενώ τα βόρεια προάστια είναι διαχρονικά προνομιακή περιοχή για τη ΝΔ και αυτό σημαίνει ότι, όσο και να πέσει το ποσοστό της στην επικράτεια, εκεί θα τα πάει καλά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον έχει πάρει ήδη "αγκαλιά" και τον παίρνει μαζί του σε εκδηλώσεις που γίνονται Κηφισιά και γύρω, ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης είναι πάντα πειθαρχημένος όταν πρόκειται για επιθυμίες του Κ. Μητσοτάκη.

Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι η Υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως που εκλέγεται τρίτη στη σειρά. Με αυτήν θα δοθεί η μεγάλη μάχη και, όπως λένε συνεργάτες της, η ίδια προετοιμάζεται ήδη για αρνητική δημοσιότητα το επόμενο διάστημα.

Τ.Τε