Πολιτική

Περιοδείες Μητσοτάκη με το αίτημα για παραίτηση Τσίπρα πάντα στο «τραπέζι»

Περιοδείες Μητσοτάκη με το αίτημα για παραίτηση Τσίπρα πάντα στο «τραπέζι» Περιοδείες Μητσοτάκη με το αίτημα για παραίτηση Τσίπρα πάντα στο «τραπέζι»
Νέο κύκλο επισκέψεων προγραμματίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε χώρους εργασίας και περιοχές της Ελλάδας αμέσως μετά το Πάσχα, επιχειρώντας αφενός να διατηρήσει το θετικό κλίμα για το κόμμα του, αφετέρου να ενισχύσει το αίτημα του για παραίτηση της κυβέρνησης.

Στη Συγγρού διαπιστώνουν ότι η θέση του κ. Μητσοτάκη υπέρ της ταχείας προσφυγής στις κάλπες, ως μικρότερο κακό από την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην εξουσία, απηχεί πλέον μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινής γνώμης. 

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, επιδιώκοντας να διαπιστώσουν εάν βασικός στόχος του κ. Τσίπρα παραμένει η, μέσω δραματικών εξάρσεων, υπογραφή μιας επώδυνης συμφωνίας ή η προετοιμασία του εδάφους για «απόδραση από τις ευθύνες του». Ευθύνες, τις οποίες η Ν.Δ. θα επιχειρεί να καταλογίζει σε καθημερινή βάση.