Πολιτική

Με Βενεζουέλα και οffshore επιτίθεται η ΝΔ σε Μαξίμου και Παππά

Με Βενεζουέλα και οffshore επιτίθεται η ΝΔ σε Μαξίμου και Παππά
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι προφανές ότι οι κ. Τσίπρας και Παππάς ζαλισμένοι από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις τους με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, δεν θέλουν να καταλάβουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Υπό το βάρος των σημερινών αποκαλύψεων, ο κ. Παππάς λύνει επιτέλους την ένοχη σιωπή του. Από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013, βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο.

Και αυτό για να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του “συντρόφου” Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας! Ομολόγησε, δηλαδή, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου. Ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers».

NETWORK