Πολιτική

Καμμένος: «Αυτοί που πούλησαν εμένα θα πουλήσουν και τον Τσίπρα»

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
«Οι άνθρωποι που τους πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς αύριο θα πουλήσουν και τον Τσίπρα», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Ο ίδιος υπογράμμισε σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης πως «Θα παλέψω να μην υπάρχει το 151. Θα το κάνω με όποιον τρόπο μπορώ να το κάνω συνταγματικά. Εγώ αυτή την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα».

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε την πρόθεσή του να ψηφίσει μία πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που δεχθεί να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» σε μια συμφωνία με τα Σκόπια.

Οι σχέσεις Καμμένου - Τσίπρα

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σχέσεις του παραμένουν καλές με τον κ. Τσίπρα, ενώ πρόσθεσε ότι «καταλαβαίνει» ότι επιχειρεί να προσελκύσει βουλευτές για να μην πέσει η κυβέρνηση, αλλά εξαπέλυσε επίθεση στους υπουργούς των ΑΝΕΛ που δεν παραιτούνται.

Οι πρώην βουλευτές ΑΝΕΛ

«Οι άνθρωποι που τους πήρα από το μηδέν και τους έκανα υπουργούς αύριο θα πουλήσουν και τον κ.Τσίπρα» υποστήριξε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Κουίκ που έβγαζε πύρινους λόγους για τη Μακεδονία τώρα συμφωνεί με τον κ. Κοτζιά».

Δριμεία κριτική άσκησε και στην κ. Χρυσοβελώνη, για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι απέτυχε δύο φορές να βγει βουλευτής.

Σφοδρή κριτική άσκησε επίσης στην κ. Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη. Ωστόσο, χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του κ. Παπαχριστόπουλου, ενώ απέκλεισε και το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του κ. Ζουράρη.