Πολιτική

Η προαναγγελία μαζικής παρουσίας στελεχών της Ν. Αριστεράς στο Ιντιτούτο Τσίπρα εκνευρίζει το κασσελακικό στρατόπεδο

Η προαναγγελία μαζικής παρουσίας στελεχών της Ν. Αριστεράς στο Ιντιτούτο Τσίπρα εκνευρίζει το κασσελακικό στρατόπεδο Φωτογραφία: intime
Τη μαζική παρουσία κορυφαίων της στελεχών στο πρώτο Συνέδριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα έχει αποφασίσει η Νέα Αριστερά.

Μάλιστα, πηγές του κόμματος επισημαίνουν ότι έχουν προσκληθεί από τον πρώην πρωθυπουργό, όχι μόνο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, αλλά και οι υπόλοιποι 10 βουλευτές της.

Ποιοί θα πάνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Συνέδριο θα παραστούν η βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, η βουλευτής Ιωαννίνων, Μερώπη Τζούφη, η βουλευτής Φλώρινας, Πέτυ Πέρκα, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κωστής Καρπόζηλος, καθώς και οι Νίκος Βούτσης και Αλέξης Χαρίτσης.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τελικά στην εκδήλωση πολύ περισσότερα στελέχη από τη Νέα Αριστερά.

Εκνευρισμός Κασσελακικών για Τσίπρα

Αν επιβεβαιωθεί στην πράξη η παρουσία όλων αυτών των προσώπων στο Συνέδριο του Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να προκαλέσει τη μήνη του Κασσελακικού στρατοπέδου του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ήδη καταγράφονταν πολύ οξείες αντιδράσεις μόνο και μόνο για την αποκάλυψη της πρόσκλησης στον Αλέξη Χαρίτση.

Σήμερα το πρωί, δε, οι αντιδράσεις μετατράπηκαν σε προσωπικές επιθέσεις προς τον πρώην πρωθυπουργό από στελέχη όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Μάρκος Χατζησάββας.