Πολιτική

Πολιτικός σάλος με τον «σκαφάτο» Τσίπρα - «Ξεδιάντροπη υποκρίσια» λέει η ΝΔ

Πολιτικός σάλος με τον «σκαφάτο» Τσίπρα - «Ξεδιάντροπη υποκρίσια» λέει η ΝΔ
Πολιτικό σάλο έχουν προκαλέσει η φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει τις διακοπές του στο κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τις «σκαφάτες» του Αλέξη Τσίπρα τον Αύγουστο του 2018 λίγες μόλις ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε: «Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε που δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες στο Twitter.

{https://twitter.com/ArisPortosalte/status/1124978329327681536}

Παρά τη σιωπή του Μαξίμου η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με δήλωση της στο ΑΠΕ επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός έκανε όντως διακοπές, στο πολυτελές σκάφος της οικογενείας Παναγόπουλου Odyssey.

Μάλιστα με δηλώσεις της στο protothema.gr, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου πήρε θέση στον σάλο που προκλήθηκε και τόνισε ότι την πρόταση να κάνει διακοπές στο σκάφος τους, την έκανε ο ίδιος ο Περικλής Παναγόπουλος στον πρωθυπουργό καθώς τον έβλεπε πολύ κουρασμένο.

«Ηταν κουρασμένος, ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.  «Δεν ήμασταν παρόντες ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου» συνέχισε. «Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας».

Η χήρα του εφοπλιστή Παναγόπουλου σημειώνει ότι το περιστατικό δεν συνέβη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αλλά «πολύ καιρό μετά».

ΝΔ: Ξεδιάντροπη η υποκρισία του Τσίπρα για τις χλιδάτες διακοπές στο σκάφος του Παναγόπουλου

«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλ. Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία. Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» σχολίασε επί του θέματος η Νέα Δημοκρατία.