Πολιτική

Γνώριμος της αστυνομίας ο άνδρας που πέταξε γκαζάκι στη Βουλή - Είχε απειλήσει ξανά για βόμβες (βίντεο)

Γνώριμος της αστυνομίας ο άνδρας που πέταξε γκαζάκι στη Βουλή - Είχε απειλήσει ξανά για βόμβες (βίντεο)
Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή όταν άνδρας πέταξε γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια έκρηξη.

Άγνωστος πέταξε γκαζάκια στον προαύλιο χώρο της Βουλής αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που ήταν 65 ετών βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας πέταξε ένα γκαζάκι το οποίο είχε δέσει πάνω σε ένα ξύλο, χωρίς αυτό ωστόσο να εξερράγη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και άλλα γκαζάκια, κάποια μάλιστα τυλιγμένα με γάζες κι άλλα εύφλεκτα υλικά και ένα μπιτόνι βενζίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 65χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές την αστυνομία. Ειδικότερα, το 2012 είχε τυλιχθεί με καλώδια και απειλούσε ότι θα ... ανατιναχθεί, στο Ζάππειο, ενώ στο ίδιο σημείο το 2018 έλεγε ότι θα πυροδοτήσει βόμβα με μηχανισμό που είχε μέσα ... κριθαράκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, όπου ο πρωθυπουργός ζήτησε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου. Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε ακόμα: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα με Παυλόπουλο - Προκηρύσσονται εκλογές - Δείτε όλες τις πολιτικές εξελίξεις στα Dikaiologitika News (vid)