Πολιτική

Με Γιώργο Παπανδρέου η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Με Γιώργο Παπανδρέου η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής
Σε εξέλιξη βρίσκεται, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινηματός Αλλαγής, με κύριο αντικείμενο τα Εθνικά θέματα και το προσφυγικό.  Μετέχει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η συνεδρίαση άνοιξε με ομιλία της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ τόνισε μεταξύ άλλων πως «σήμερα, εν μέσω μιας σημαντικής κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι σκόπιμο να θυμίσουμε τι σημαίνει πραγματικά πατριωτική παράταξη στον τόπο».

Και συνέχισε υποστηρίζοντας: «Η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, η προάσπιση των συνόρων και της εδαφικής μας ακεραιότητας είναι ζωτικό για μας θέμα. Αποτελούν κόκκινες γραμμές που δεν θα επιτρέψουμε να παραβιασθούν. Αρκετά πια με τις παραχωρήσεις».

Για να καταλήξει ότι «Είναι αναγκαίο να κατανοήσουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες ότι ακόμη και η ανοχή στις παράνομες και προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, αποθρασύνουν τον κ. Ερντογάν και ανοίγουν τον «Ασκό του Αιόλου», για μια γενικότερη αναταραχή και αποσταθεροποίηση στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Στο βήμα αυτή την ώρα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απουσία του δίνει κανονικά το παρών και μάλιστα ξεκινώντας την ομιλία του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.