Πολιτική

Ο Ζόραν Ζάεφ... μηχανόβιος, κάνει το γύρο της Ελλάδας επάνω σε δύο τροχούς

Ο Ζόραν Ζάεφ... μηχανόβιος, κάνει το γύρο της Ελλάδας επάνω σε δύο τροχούς
Ο Ζόραν Ζάεφ, ως άλλος... easy rider, καβάλησε τη μηχανή του και κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας από τη σέλα της μηχανής του. Ο Ζόραν Ζάεφ, με μια εντυπωσιακή μοτοσικλέτα πολλών κυβικών, που η πινακίδα της έχει τα αρχικά του «ΖΖ», έφτασε στο Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Ζάεφ ξεκίνησε στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια και στη συνέχεια πέρασε από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Επόμενος προορισμός του ταξιδιού του ήταν η Πελοπόννησος πριν κατακήξει, σήμερα Πέμπτη 27/4 στους Δελφούς, όπου την Παρασκευή θα είναι ομιλητής στο Φόρουμ.

Όπως είπε στη Voria.gr, μετά τους Δελφούς θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική όπου όπως είναι γνωστό διαθέτει εξοχικό, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.

Ο κ. Ζάεφ ήταν χαλαρός και ευδιάθετος «μακριά από τα σκληρά πρωθυπουργικά καθήκοντα» ενώ πάντα ασχολείται με την πολιτική μέσα από το κόμμα του.

Συμφωνία των Πρεσπών

Σε ερώτηση εάν κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα συναντά ανθρώπους που του μιλούν για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας είπε ότι πολλοί Έλληνες του λένε ότι είναι θετικοί με την Συμφωνία, ενώ άλλοι δηλώνουν αντίθετοι αλλά συμπαθούν εκείνον γιατί είναι «καλός άνθρωπος».

Μαζί με τον κ. Ζάεφ ταξιδεύει με δική του επίσης μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα ο πολύ καλός φίλος του και υπουργός Υγείας στην κυβέρνησή του, Βένκο Φιλίπτσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=wvK8oB6HPo0}