Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2023: «Άδεια» κάλπη για γνωστό κόμμα, έχασε τον μοναδικό ψηφοφόρο του

Αποτελέσματα εκλογών 2023: «Άδεια» κάλπη για γνωστό κόμμα, έχασε τον μοναδικό ψηφοφόρο του Φωτογραφία: EUROKINISSI
Χωρίς ψήφο πέφτει η εκλογική αυλαία για το κόμμα του Βασίλη Βεργή. Οι Έλληνες Οικολόγοι δεν πήραν ούτε μία ψήφο στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αφού έχασαν και τον μοναδικό ψηφοφόρο που είχαν στις 21 Μαΐου.

Ένα προσωποπαγές κόμμα, που έχει ιδρυθεί πριν από 37 χρόνια, κατέβηκε στις εκλογές 2023 αλλά δεν... έπεισε ούτε έναν από τους 5.266.392 ψηφοφόρους που πήγαν χθες στις κάλπες!

Οι Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή, με καταμετρημένο το 99,70% της Επικράτειας, έχει... μηδέν εις το πηλίκον! Είναι το μοναδικό (γνωστό) κόμμα που δεν πήρε ούτε μία ψήφο στις χθεσινές εκλογές. Ακόμη και ο μοναδικός ψηφοφόρος της προηγούμενης κάλπης (21η Μαΐου) δεν ψήφισε αυτή τη φορά τους Οικολόγους Έλληνες.

Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο Δημοσθένης Βεργής, δεν είχε ψηφίσει τον εαυτό του στις εκλογές του Μαΐου, καθώς, όπως είχε πει, ήταν διακοπές με την οικογένειά του. Μάλιστα, σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, είχε πει πως ψάχνει αυτόν που τον ψήφισε για να του κάνει δώρο διακοπές στη Μύκονο!

3840714

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε το κόμμα του, γιατί -όπως είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό- θα στήριζε... Μητσοτάκη!

vergis