Παιχνίδια Εξουσίας

Παύλος Πολάκης: Για νέο κόμμα ή για διακριτός «δελφίνος»;

Παύλος Πολάκης: Για νέο κόμμα ή για διακριτός «δελφίνος»; Φωτογραφία: Eurokinissi
Μια συνέντευξη στο AttikaTV και το BlackBox της Μάγκυς Δούση που θα συζητηθεί.

Για όλους και για όλα πληροφορούμαστε τοποθετείται ο Παύλος Πολάκης στη συνέντευξη που παραχωρεί το βράδυ της Κυριακής στο BlackBox της Μάγκυς Δούση στο AttikaTV.

Οπως μαθαίνουμε, αποδίδει μέρος των ευθυνών για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές στην υπερπροβολή θεμάτων που άπτονται με την υπερπροβολή της οικονομικής κατάστασης (πόθεν έσχες κλπ), καθώς και στην προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε γραμμή... Ανδρουλάκη, αλλά ευθέως, επιτίθεται στον... Χάρη Δούκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «εκλεκτό των συμφερόντων» που θέλουν μια «βολική λύση» απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για την συμπόρευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς θέτει σειρά προϋποθέσεων και παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι χρειάζεται προτάσεις συγκεκριμένες, αναφέροντας περιπτώσεις και αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι προτάσεις που γίνονται είναι γενικόλογες.

Λέει και για τον Τσίπρα, αλλά η εκπομπή είχε γραφτεί, όπως πληροφορούμαστε, από το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν έχει προλάβει το βραδινό ...ντέρμπι μεταξύ του πρώην και του νυν προέδρου.

Κάποιοι, πάντως, που άκουσαν την εκπομπή εκτιμούν πως τα είπε ο Παύλος Πολάκης (που στο εξής θα δίνει συχνά συνεντεύξεις) θα καταστεί «δελφίνος» -ή, έστω, θα έχει πολύ πιο διακριτό ρόλο- στον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δε τυχόν τον αναγκάσει σε έξοδο η ηγεσία θα είναι έτοιμος για «νέο κόμμα».

Αυτά μας είπαν, τα μεταφέρουμε και... αμαρτίαν ουκ έχομεν! (Το βράδυ θα δούμε στο AttikaTV)