Πολιτική

Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα Πτωχού στην Πελοπόννησο: «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση»

Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα Πτωχού στην Πελοπόννησο: «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση»
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δ. Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μίλησε ο πρωθυπουργός, έχοντας δίπλα του τον Α. Σαμαρά. . Το "ευχαριστώ" Μητσοτάκη στον Π. Νίκα και το μήνυμα στα τοπικά στελέχη της ΝΔ

",Θέλουμε να δώσουμε κομματικό χρώμα στις εκλογές για περιφερειάρχη όχι γιατί θέλουμε να βάψουμε και πάλι γαλάζιο τον χάρτη- αυτόν τον βάψαμε δύο φορές στις εθνικές εκλογές - αλλά για έναν απλό και πρακτικό λόγο: Θέλουμε ανθρώπους να συμμερίζονται το πρόγραμμά μας, με τους οποίους να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλά, να σταθούν αρωγοί στην δική μας προσπάθεια και εμείς να σταθούμε αρωγοί στον δικό τους αγώνα", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Μεσσήνη όπου μίλησε το απόγευμα στην εκδηλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.


Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε βεβαιότητα ότι ο Δημ. Πτωχός θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης και υπογράμμισε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση.
Παράλληλα ευχαρίστησε και τον απερχόμενο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λέγοντας ότι αφιέρωσε την ζωή του στην περιοχή και στην Αυτοδιοίκηση..

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα της Πελοποννήσου όπως είμαστε και για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και για την πατρίδα μας και για την Πελοπόννησο, ανέφερε χαρακτηριστικά.