Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κούλογλου «να παραδώσει την έδρα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κούλογλου «να παραδώσει την έδρα» Φωτογραφία: Eurokinissi
«Να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, μετά την αποχώρηση του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτοποίησή του.

Την αποχώρηση του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτοποίησή του, ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή προς τον Στέφανο Κασελλάκη, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου. Όπως εξηγεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα «στερείται σοβαρότητας» και για όσους ήθελαν να κρατήσουν μια ανεξάρτητη στάση, «η κατάσταση είναι ανυπόφορη».

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα στερείται σοβαρότητας, την ίδια στιγμή που επιχειρείται μια βίαιη ανατροπή τής μέχρι τώρα πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Σε αυτές τις συνθήκες για όσους ήθελαν να κρατήσουν μια ανεξάρτητη στάση, η κατάσταση είναι ανυπόφορη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, μετά την αποχώρηση του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτοποίησή του.