Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την έρευνα σε Κασσελάκη: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την έρευνα σε Κασσελάκη: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
Δεν τίθεται κανένα θέμα παράβασης του νόμου περί ποθεν εσχες αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά την διάταξη έρευνας για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την διάταξη έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την εταιρεία του Στέφανου Κασσελάκη και τονίζουν ότι είναι καλοδεχουμενες οι διερευνήσεις.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, δεν τίθεται κανένα θέμα παράβασης του νόμου περί ποθεν εσχες, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υπόχρεος για το πόθεν έσχες 2023, όταν η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει ακόμη.

Παράλληλα υπενθυμίζουν την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις 23 Φεβρουαρίου οπότε και είχε αναφέρει ότι δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, ωστόσο, αν ο νόμος αφορά και τον ίδιο τότε θα πουλήσει τις εταιρείες που έχει στο εξωτερικό.

Από την Κουμουνδούρου σημειώνουν με νόημα ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με τα πόθεν έσχες κυβερνητικών στελεχών, τα οποία μάλιστα απασχόλησαν εντόνως τη δημόσια συζήτηση, και όχι με αυτά μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.