Πολιτική

Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά του Εκρέμ Ιμάμογλου στον Χάρη Δούκα

Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά του Εκρέμ Ιμάμογλου στον Χάρη Δούκα Φωτογραφία: EPA/ERDEM SAHIN
Με τη λέξη «ευχαριστώ» που έγραψε στα ελληνικά, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, απάντησε στον δήμαρχος Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Ευχαριστώ» Δήμαρχε Χάρη Δούκα! Είμαι ενθουσιασμένος που περιβάλλομαι από ομολόγους που μοιράζονται τις ίδιες δημοκρατικές αξίες με εμένα» έγραψε σε αναρτησή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Το να μου λέει κάποιος ότι δίνω έμπνευση, με κάνει να αισθάνομαι ταπεινοφροσύνη. Η Κωνσταντινούπολη και οι πολίτες της με εμπνέουν καθημερινά, κάνοντας το έργο μου να τους υπηρετώ πιο εύκολο. Ευχές για ένα πιο λαμπρό μέλλον!» ΄έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

{https://twitter.com/imamoglu_int/status/1775204495770706413}

«Tebrikler (Συγχαρητήρια) Εκρέμ Ιμάμογλου. Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου» είχε γράψει την 1η Απριλίου ο Χάρης Δούκας στον Τούρκο ομόλογό του.

«Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και την αποφασιστική δέσμευσή μας για την καταπολέμηση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας. Başarılar diliyoruz! (Σου εύχομαι καλή επιτυχία!) έγραψε ο Χάρης Δούκας για την επιτυχία του Εκρέμ Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία.

{https://twitter.com/h_doukas/status/1774703396995375267}