Πολιτική

Μπροστάρης για τα συντηρητικά ακροατήρια αναλαμβάνει ο Βορίδης

Μπροστάρης για τα συντηρητικά ακροατήρια αναλαμβάνει ο Βορίδης
Με αυξημένες αρμοδιότητες ο Μάκης Βορίδης ενόψει Ευρωεκλογών: Δηλώνει έτοιμος να συσπειρώσει το ακροατήριο της Μακεδονίας και να περιορίσει τη διαρροή δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων και υπενθυμίζει τα συντηρητικά «επιτεύγματα» της κυβέρνησης.

«Οι πολίτες πρέπει να έχουν μια καθαρή εικόνα των μετώπων, μια καθαρή εικόνα της αντιπαλότητας», υποστήριξε την Παρασκευή ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Action24 - όπου και δήλωσε υπερήφανα πως θα αναλάβει να συσπειρώσει τους Δεξιούς στην Μακεδονία.

«Εμάς το μέτωπο μας είναι ακριβώς εκείνες οι δυνάμεις που είχανε τα νησιά μας να βουλιάζουν, που δεν ήθελαν τον φράχτη στον Έβρο», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως αυτές είναι οι πολιτικές δυνάμεις «που έχουμε αντιπαλότητα» και «εκεί είναι οι πολίτες που πρέπει να κάνουν μια σοβαρή στάθμιση».

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί «πασοκοποίησης» της ΝΔ και της διαρροής ψηφοφόρων προς τα δεξιά, ο υπουργός αναγνώρισε πως υπάρχουν πολιτικές - όπως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών - που ενόχλησαν το συντηρητικό ακροατήριο.

«Θα αδικούσε πολύ κάποιος τον εαυτό και την επιλογή του αν ξεχάσει την αμυντική θωράκιση της χώρας, τη μεταναστευτική της πολιτική, αν ξεχάσει τον Έβρο», κλείνοντας το μάτι για συμπεριλήψη της ακροδεξιάς ατζέντας στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι πολιτικές αυτές δεν είναι επιλογές Βορίδη, είναι της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη», υποστήριξε άλλωστε.