Πολιτική

Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση στη Θεσσαλονίκη - «Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου»

Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση στη Θεσσαλονίκη - «Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Η περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της Νέας Αριστεράς.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στη Θεσσσαλονίκη δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Το βίντεο ξεκινάει με ερώτηση για την παρουσία της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και τον Αλέξη Χαρίτση να απαντά χαριτολογώντας «Μας φάγαν τα συμφέροντα». Στη συνέχεια ο Αλέξης Χαρίτσης είχε συναντήσεις με φορείς στη Θεσσαλονίκη.

«Είχα τη χαρά να επισκεφτώ τη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για την πόλη τους και την κοινωνία μας» όπως ανέφερε.

«Ξεκινήσαμε με μια παραγωγική συνάντηση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο, κ. Αγγελούδη. Συζητήσαμε τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης, ανταλλάσσοντας ιδέες και προτάσεις για το μέλλον. Στη συνέχεια, περπατήσαμε στις κεντρικές αγορές Καπάνι και Μοδιάνο, καθώς και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Εκεί, συζητήσαμε με καταστηματάρχες και πολίτες, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους» όπως ενημερώνει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Χαρίστης βρέθηκε στην Καλαμαριά, όπου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο, κα Αράπογλου, στο café Remezzo, και συζήτησαν με εκπροσώπους κινημάτων πολιτών για το παραλιακό μέτωπο Καλαμαριάς.

«Επισκεφθήκαμε το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, όπου συναντηθήκαμε με κινήσεις πολιτών που εργάζονται για τη βελτίωση των αστικών χώρων. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά εμπνευστική.

»Επισκεφθήκαμε επίσης την έκθεση για τη χούντα στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, μια σημαντική υπενθύμιση της ιστορίας μας και των αγώνων για τη δημοκρατία».

Η περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στη ΔΕΘ, «όπου ανταλλάξαμε απόψεις για το μέλλον της αριστεράς και της χώρας μας».

Ο Αλέξης Χαρίτσης κλείνει την ανάρτησή του καλώντας όλους να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. «Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου. Πες το και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς».

{https://www.instagram.com/reel/C69FLnBNs7_/?igsh=Nm45emZoeDEzb2Ji}