Πολιτική

Γεωργιάδης για εικόνα στο «Γεννηματά»: «Ράντζο δεν υπάρχει κανένα - Ήταν η στιγμή που πήγαν όλοι μαζί»

Γεωργιάδης για εικόνα στο «Γεννηματά»: «Ράντζο δεν υπάρχει κανένα - Ήταν η στιγμή που πήγαν όλοι μαζί»
Για τον συνωστισμό στο Γεννηματά και την εικόνα με τα ράντζα απάντησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την εικόνα με ράντζα που δημοσίευσε από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «κάφροι» που χρησιμοποίησε σε δήλωσή του για τους υγειονομικούς, που τον αποδοκίμασαν κατά την εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

«Ράντζο δεν υπάρχει κανένα. Η εικόνα που είδατε ήταν η στιγμή που πήγαν όλοι μαζί. Πήγανε 900 άνθρωποι σε 3 ώρες. Μετά πήγανε ο καθένας στο δωμάτιό του. Δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος αν έρθουν 1000 άτομα μέσα σε 5 ώρες να μην υπάρχει συνωστισμός. Αυτό ήταν η εικόνα που δείξανε. Όλοι αυτοί εξυπηρετήθηκαν και πήγαν σε δωμάτιο», ανέφερε.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «κάφροι» ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν πήγαινε προς τους υγειονομικούς αλλά σε συγκεκριμένα ομάδα.

«Δεν ονομάτησα ως «κάφρυς» τους υγειονομικούς, τους τιμώ, έχω πάει υπέρ αυτών σε όλες τους τις εμφανίσεις. Αναφέρθηκα σε μία ομάδα συνδικαλιστών άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις την ώρα που οι ιερείς έψελναν το Ευαγγέλιο. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά πολιτισμένων ανθρώπων αλλά κάφρων. Όχι των υγειονομικών στο σύνολο αλλά αυτών που έκαναν το συγκεκριμένο» κατέληξε.