Πολιτική

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Μια εκδήλωση με ηχηρές παρουσίες και μηνύματα

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Μια εκδήλωση με ηχηρές παρουσίες και μηνύματα
Τι συνέβη στον απολογισμό για τον ένα χρόνο από την παρουσία του στη Βουλή.

Ηχηρό «παρών» έδωσαν οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί στον Γέρακα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στο Κοινοβούλιο, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κάλεσε εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, να κάνουν μαζί τον απολογισμό του έργου του.

Οι παρεμβάσεις και οι πρωτοβουλίες του βουλευτή για σχεδόν όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν την εκλογική του περιφέρεια είναι συνεχείς και αυτό είναι κάτι, που από ό,τι φάνηκε και από την ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση, δεν πέρασε απαρατήρητο, με περισσότερους από 700 πολίτες να δίνουν το «παρών» και να χειροκροτούν παρατεταμένα τον Μανώλη Χριστοδουλάκη.

xristod_99ace.jpeg

Η εκδήλωση είχε βέβαια ακόμα ένα στόχο και δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ερχόμενων ευρωεκλογών, με τον βουλευτή να δίνει στην ομιλία του το στίγμα του κόμματός του για την προσεχή μάχη του Ιουνίου.

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν αρκετά θερμό αλλά και έντονα προεκλογικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στην Ανατολική Αττική το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε στις εθνικές εκλογές του 2023 το μεγαλύτερο ποσοστό σε επίπεδο Αττικής.

xristod_1_484d2.jpegΤο «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί της περιοχής, αλλά και πολλά πράσινα στελέχη, βουλευτές, αλλά και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Μεταξύ αυτών ήταν οι πρώην υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης και Κατερίνα Μπατζελή, η Ελένη Βατσινά, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, η Τόνια Αντωνίου, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, οι δήμαρχοι Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, o Γιάννης Μίχας, oι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Καλλιακμάνης, Κώστας Τσουκαλάς, Ηλίας Κικίλιας, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Μιχάλης Αεράκης, Μαριζέτα Αντωνοπούλου, Άννα Βερούλη, Παναγιώτης Δημόπουλος, Μαρινίκη Θεοδώρου, Γρηγόρης Λαμπράκης και Γεωργία Σωτηροπούλου.