Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ να πληρώσουν

Νάσος Ηλιόπουλος: Έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ να πληρώσουν Φωτογραφία: INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Όλοι αυτοί που μετέτρεψαν άλλη μια κρίση σε ευκαιρία κερδοσκοπίας πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Τη στιγμή που οι πολίτες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, σε μια σειρά από κλάδους καταγράφεται ρεκόρ κερδοφορίας» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνοντας το ζήτημα της ακρίβειας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς συνέχισε λέγοντας πως τελευταίο παράδειγμα είναι οι τράπεζες που κατέγραψαν κέρδη πάνω από 1 δισ. για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

«Όλοι αυτοί που μετέτρεψαν άλλη μια κρίση σε ευκαιρία κερδοσκοπίας πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη» είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε πως «Έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ να πληρώσουν. Χρειάζεται να υπάρξει καθολική εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας έτσι ώστε να αυξηθούν πραγματικά οι μισθοί».

Κλείνοντας κάλεσε τους πολίτες να δείξουν την αγανάκτησή τους και με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές.

«Η Νέα Αριστερά καλεί τους πολίτες να δώσουν φωνή στο δίκιο τους. Το “δεν πάει άλλο” που συζητούν μεταξύ τους να το πουν και στην κάλπη» είπε.