Πολιτική

Αποκλεισμένοι σε ερημικό νησί - Η απάντηση Κουτσούμπα στον Μητσοτάκη

Αποκλεισμένοι σε ερημικό νησί - Η απάντηση Κουτσούμπα στον Μητσοτάκη
«Η γκαντεμιά πάει σύννεφο». Μέσα από το στούντιο του Alpha η απάντηση του Κουτσούμπα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το… ερημικό νησί, αλλά και στις απορίες που έχει ο πρωθυπουργός. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε σήμερα με ποιον θα διάλεγε να ήταν αποκλεισμένος σε ένα ερημικό νησί και απάντησε με τον Δ.Κουτσούμπα. Μάλιστα θα ήθελε να τον ρωτήσει (στο ερημικό νησί) και να κάνει μια σε βάθος μαζί του συζήτηση για το τι κάνει κάποιον άνθρωπο σήμερα να είναι κομμουνιστής.

Και η απάντηση ήρθε φυσικά από τον Δ.Κουτσούμπα όταν ρωτήθηκε από τον Αντώνη Σρόιτερ:

-«Πριν πάμε στα πολιτικά, να σας βάλω και σε καλοκαιρινή διάθεση. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε σήμερα, με ποιον πολιτικό αρχηγό θα ήθελε να βρεθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, να αποκλειστεί εκεί και διάλεξε εσάς. Είπε, με τον κ. Κουτσούμπα για να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν κάποιος στις μέρες μας να είναι κομμουνιστής.

-Του το εξηγώ κάθε μέρα, αλλά που να καταλάβει. Αλλά τώρα να βρεθούμε σε νησί, ερημικό, απομονωμένοι, ξέμπαρκοι εκεί, σημαίνει ότι κάποιο ναυάγιο έγινε, οπότε η γκαντεμιά πάει σύννεφο εδώ. Τώρα ποιος είναι και πως θα βρεθούμε εκεί, δεν ξέρω.

-Δεν σας το εύχομαι.

-Ούτε εγώ το εύχομαι στον εαυτό μου, τέτοια τραγωδία».