Πολιτική

Κασσελάκης: «Η εταιρεία στις ΗΠΑ δεν είναι ενεργή - Δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη»

Κασσελάκης: «Η εταιρεία στις ΗΠΑ δεν είναι ενεργή - Δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη»
Για το πόθεν έσχες, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα 41,8 εκατ. δολάρια κέρδος , που έβγαλε το 2022, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο Live News για το πόθεν έσχες του και τη νέα πληροφορία που κάνει λόγο για μία άλλη εταιρεία που έχει στην Αμερική. «Αναφέρεστε στην οικία μας στην Αμερική που μισθώνεται και εξυπηρετεί την υποθήκη της. Είναι ψευδής η αναφορά του δημοσιογράφου Δημάδη γιατί το σπίτι ανήκει σε μένα, και το ‘χω δηλώσει κανονικά κάθε κομμάτι του ακινήτου, το μίσθωμα κ.λπ» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία» εναντίον του πρόσθεσε ενώ σε ότι αφορά στην καινούρια εταιρεία, ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να πει ότι ήταν ένα κομμάτι από την εταιρεία που την έχει δηλώσει. «Το σπίτι είναι στο όνομά μου το έχω δηλώσει. Τα σπίτια των άλλων τα ξέρουμε;» διερωτήθηκε.

«Η εταιρεία αυτή δεν είναι ενεργή. Δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη αυτό. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Λες και είμαι εγώ στις ΗΠΑ που έχω πάρει ένα ευρώ από τον Έλλην φορολογούμενο» σημείωσε. 

Απάντησε στις επικρίσεις λέγοντας πως «υπήρχε μία εταιρεία που ανήκε στην Osios LSC, που τη δήλωσα, η όποια είχε το σπίτι στο όνομά της για λίγους μήνες και μετά επέστρεψε στο όνομά μου», είπε.«Αυτό άλλαξε στη ζωή του Έλληνα τώρα;» επέμεινε. «Ξέρει το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού για το 2022; Το 2023; Όχι» είπε. «Ο Μητσοτάκης έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Ζαγόρι με 63 ευρώ το τετραγωνικό. Ας μου βρει και μένα ένα» είπε.

«Γιατί με φοβούνται τόσο πολύ; Οι ίδιοι άρχισαν να μιλούν για το πόθεν έσχες και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα Τέμπη και την ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να ρωτήσει ο ελληνικός λαός πώς πληρώνεται η καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε επιστρέφοντας τη λασπολογία, είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πρωθυπουργός με στοχοποίησε με το πόθεν έσχες και τώρα έρχεται και λέει ότι το επέλεξα. Άλλο ένα ψέμα. Να ανοίξουν την πλατφόρμα για το 2023 για όλους μας και να πάμε να την καταθέσουμε. Αντί να παρουσιάσω τη μισή χρονιά, εγώ παρουσίασα όλη και του συζύγου μου. Εκείνοι δεν έχουν καταθέσει για δύο χρόνια. Είμαι διάφανος, όλοι ξέρετε πού μένω, πού ζω. Το 2022, 41,8 εκατ. δολάρια κέρδος έβγαλα. Ο κ. πρωθυπουργός για δυόμιση χρόνια στην Τράπεζα , όπου μεταφέρθηκε από τις ΗΠΑ και μετά για ενάμιση χρόνο ήταν άεργος, μέχρι να βρει καταφύγιο στη Βουλή, ήταν κληρονομικό δικαίωμα» είπε αρκετά ενοχλημένος ο Στέφανος Κασσελάκης

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «ένα σύστημα φοβάται έναν νέο άνθρωπο. Τιμή μου που με στοχοποιούν, θα συνεχίσω να παλεύω με τη δύναμη του κόσμου». Επανέλαβε ότι «το ακίνητο το παρουσίασα ξεκάθαρα και την τιμή αγοράς και τα μισθώματα και ότι εξυπηρετεί το δάνειό του».

«Με παρακαλάει ο κόσμος όπου πάω για τα προβλήματά του, άρα το κλείνω το θέμα τώρα. Να σιωπούν. Το θέμα είναι λήξαν», είπε κατηγορηματικά. «Ο λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι».

«Ο κ. Γεωργιάδης και όλοι αυτοί είναι τοξικοί, κάνουν στασίδι σε κανάλια. Δείτε πόσο με φοβούνται. Το θέμα είναι λήξαν. Ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο που μένει όρθιος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.