Πολιτική

Η Τζίμα για τον Κασσελάκη: «Έβγαλε το σκύλο να κάνει την ανάγκη του φτάνοντας στα γραφεία. Ήμαρτον»

Η Τζίμα για τον Κασσελάκη: «Έβγαλε το σκύλο να κάνει την ανάγκη του φτάνοντας στα γραφεία. Ήμαρτον»
Η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτέλεσματα για τις Ευρωεκλογές 2024 που δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Ράνια Τζίμα.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των exit polls και των εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024 ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και την σκυλίτσα τους τη Φάρλι.

Όμως αυτό που έκανε αίσθηση και εντύπωση στην δημοσιογράφο του MEGA Ράνια Τζίμα που έσπευσε να το σχολιάσει ήταν η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη, κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο να μην πάει κατευθείαν στα γραφεία του κόμματος, αλλά να κινηθεί προς το παρκάκι καθώς η Φάρλι ήθελε...να κάνει την ανάγκη της. «Πού πήγε ο πρόεδρος Κασσελάκης;» αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα βλέποντας τα πρώτα πλάνα στο Mega.

«Ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη πήγε μαζί με τον σύντροφό του για να κάνει ο σκύλος του την ανάγκη του» πρόσθεσε ο ρεπόρτερ στην Κουμουνδούρου.

«Δεν αφήνουν το δύσμοιρο σκυλί να κάνει την ανάγκη του» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Όλο αυτό το πλήθος τρέχει πίσω από τη Φάρλι αυτή τη στιγμή» επεσήμανε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Όλοι μαζί ακολουθούν την ανάγκη του σκύλου» έσπευσε να πει η Ράνια Τζίμα.

«Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε το σκύλο του να κάνει τα αναγκαία την ώρα που φτάνει στα γραφεία; Συγγνώμη δηλαδή. Ήμαρτον δηλαδή σε ένα σημείο» συμπλήρωσε η Ράνια Τζίμα.