Πολιτική

Αυτός βγαίνει ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ

Αυτός βγαίνει ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ
Μετά την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024, η ΝΙΚΗ πανηγυρίζει την εκλογή του πρώτου της ευρωβουλευτή.

Το ενδιαφέρον στα κόμματα μετά την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 εστιάζεται στα πρόσωπα που εκλέγονται και θα αποτελέσουν τους νέους ευρωβουλευτές.

Ο Νίκος Αναδιώτης στην Ευρωβουλή - Εκλέγεται με τη ΝΙΚΗ

euroekloges 2024 niki eklegontai 4859c

Από το κόμμα «Νίκη» πρώτος σε σταυρούς έρχεται ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος και εκλέγεται ευρωβουλευτής. Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός ως πρωταγωνιστής στη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», έπαιξε στα σίριλα «Αν ήμουν πλούσιος» και «Τα πέντε κλειδιά» του ANT1.ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορα πάνελ πρωινών εκπομπών ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικές καμπάνιες. Παράλληλα, έχει κάνει φωτογραφίσεις αλλά έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις μόδας για μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές όπως ο Μάκης Τσέλιος και ο Μιχάλης Ασλάνης. Είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια με τηνΒίκυ Σταματοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και πλέον ζουν όλοι μαζί στο Αίγιο, όπου ο γυμναστής έχει ανοίξει το δικό του γυμναστήριο.