Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: «Πρέπει να γίνει ένα big bang στον χώρο της Κεντροαριστεράς»

Θεοχαρόπουλος: «Πρέπει να γίνει ένα big bang στον χώρο της Κεντροαριστεράς»
«Πρέπει να υπάρξει ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος που θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αλλά και την πρόταση για δημοψήφισμα για ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Πρόταση που θα τεθεί σε δημοψήφισμα μεταξύ των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος - θέτοντας ως στόχο ένα μεγάλο και ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Ερωτηθείς στα Παραπολιτικά αν ήταν ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος απάντησε την Πέμπτη πως «περάσαμε κάτω από τον στόχο, άρα δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί».

«Υπάρχει ένα μεγάλο κοινωνικό αίτημα, κι αυτό είναι ότι η ΝΔ πρέπει να νικηθεί στις επόμενες εκλογές από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου», τόνισε προθέτοντας πως «πρέπει να υπάρξει ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος που θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

«Ο στόχος είναι να υπάρχει ένα μεγάλο και ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς, το οποίο θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

Όπως ανέφερε, «υπάρχουν στάδια μέχρι να φτάσει εκεί», ωστόσο «πρέπει να γίνει ένα big bang στον χώρο της Κεντροαριστεράς... άμα πάμε business as usual θα έχουμε τη ΝΔ για το επόμενο χρονικό διάστημα να μας κυβερνάει για πολλά χρόνια. Δεν πρέπει αυτό να συνεχιστεί.»