Πολιτική

Υπουργείο Εσωτερικών: Συγκινημένη η Νίκη Κεραμέως στην τελετή παράδοσης- παραλαβής

Υπουργείο Εσωτερικών: Συγκινημένη η Νίκη Κεραμέως στην τελετή παράδοσης- παραλαβής Φωτογραφία: EUROKINISSI
«Είναι μαθημένη στα δύσκολα» είπε ο Θοδωρής Λιβάνιος για το νέο χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει η Νίκη Κεραμέως.

Συγκινημένη δήλωση η Νίκη Κεραμέως κατά την παράδοση της «υπουργικής σκυτάλης» του υπουργείο Εσωτερικών στον Θόδωρο Λιβάνιο.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που παραδίδω σήμερα τη θέση αυτή, καθώς ολοκληρώνεται για μένα ένας πολύ γόνιμος κύκλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, στον οποίο πάντοτε ο στόχος ήταν ένας: ένα καλύτερο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» τόνισε η Νίκη Κεραμέως κατά την τελετή παραλαβής – παράδοσης στο υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του ενώ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν επί των ημερών της.

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος εξήρε την Νίκη Κεραμέως λέγοντας ότι «αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο χαρτοφυλάκιο. Είναι μαθημένη στα δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει και θα δούμε πολύ σύντομα αποτελέσματα. Είχα την εμπειρία και τη χαρά να ζήσουμε ένα χρόνο γεμάτο πολλά θέματα, δύσκολα θέματα, σύνθετα θέματα. Η διοργάνωση της επιστολικής ψήφου δεν ήταν ένα εύκολο εγχείρημα. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά και θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».