Πολιτική

Ακραία κόντρα Κασσελάκη - Κούγια με σεξιστικά υπονοούμενα

Ακραία κόντρα Κασσελάκη - Κούγια με σεξιστικά υπονοούμενα
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το ομοφοβικό παραλήρημα του ποινικολόγου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα πυρά που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τον ίδιο, με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου ανέφερε για τον κ. Λύτρα πως «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά» γιατί ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Χ: «Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

{https://x.com/skasselakis/status/1802976186412199959}

Ο Αλέξης Κούγιας επιδόθηκε σε μια εξόχως ομοφοβική δήλωση:« Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μονό γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναικά ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Πριν λίγο με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης στον λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στα sosial media δήλωσε «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.

Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους» ανέφερε.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02DGfSpXPb6WxM1gK2EJVnbJ1G24VgQBYmpnf75YiPcjSahvQMBzxRwEwaSTxJP5Yl&id=100093770103899}

«Το παραδέχθηκε, έχει ανδρική συμπεριφορά»

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Απόστολου Λύτρα είναι υπερβολική υποστηρίζοντας ότι ο Λύτρας «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά» και ότι «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε».

«Ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί ελεύθερος. Η άποψή μου είναι ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε ήταν υπερβολική. Απαράδεκτη ενέργεια σε κάθε περίπτωση ο ξυλοδαρμός, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, παραδέχθηκε την πράξη του γιατί θα μπορούσε να την αρνηθεί και να επιμένει στην αρχική του θέση» είπε ο κ. Κούγιας αρχικά.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Νέας Αριστεράς για τη χυδαία ανακοίνωση Κούγια

Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.

Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαική χώρα.

Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο.