Πολιτική

Απέτυχε η απόπειρα να απολυθεί και ο ...Ζαχαριάδης!

Απέτυχε η απόπειρα να απολυθεί και ο ...Ζαχαριάδης! Φωτογραφία: intime
Η τακτική των εκκαθαρίσεων στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εν εξελίξει.

Με παρέμβαση του Γιώργου Καραμέρου στο Εκτελεστικό Γραφείο απετράπη η απομάκρυνση του Κώστα Ζαχαριάδη από τη θέση επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής διεμήνυσε στην ηγεσία πως ο ίδιος έχει επιστημονικό συνεργάτη πρώην βουλευτή, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, ο οποίος είναι πολύ αξιόλογος και τον βοηθάει πολύ στις πολιτικές του παρεμβάσεις.

«Να αντιμετωπίζουμε τις αργομισθίες, αλλά να προστατεύσουμε τα τόσο αξιόλογα στελέχη μας», φέρεται να είπε ο Γ. Καραμέρος στη συνεδρίαση, οδηγώντας σε οπισθοχώρηση εκείνων που επέμεναν στην απομάκρυνση του Κ. Ζαχαριάδη!

Στην ίδια συνεδρίαση η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ήταν το μόνο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου που υπερασπίστηκε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο που με σκαιό τρόπο απομακρύνθηκε από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις συγκεκριμένες θέσεις έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα οι Διονύσης Τεμπονέρας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσίπρας, ενώ στο στόχαστρο φέρονται να είναι πέραν του Κώστα Ζαχαριάδη η Κατερίνα Νοτοπούλου και πιθανόν και ο ...Γιώργος Σπίρτζης.

Και το θέμα δεν είναι τόσο η απόλυση, όσο η απαξίωση και η "δολοφονία χαρακτήρα που επιχειρείται.