Πολιτική

Κόντρα Ζαχαριάδη - Μωραΐτη για την «πολιτική γεωγραφία» και... σφήνα Πολάκη

Κόντρα Ζαχαριάδη - Μωραΐτη για την «πολιτική γεωγραφία» και... σφήνα Πολάκη
Ο στιχουργός τον... τοποθετεί στη Νέα Αριστερά και ο Ζαχαριάδης τον προτρέπει να παραμείνει στον χώρο του, στη στιχουργική

Αιχμηρή απάντηση δίνει ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή ανάρτηση του στιχουργού, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων και το όνομα του μέλους της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, «τοποθετώντας» τον πολιτικά στη Νέα Αριστερά.

«Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει: Ο Σπίρτζης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Τεμπονέρας στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ζαχαριάδης και ο Φλαμπουράρης στη ΝεΑρ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και η Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ. Και ο Γιώργος Τσίπρας σπίτι του», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης - υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη - για να λάβει την απάντηση από τον Κώστα Ζαχαριάδη:

«Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει, ο Νίκος Μωραΐτης πετυχημένος στιχουργός και δημιουργικός καλλιτέχνης. Με την πολιτική γεωγραφία δεν τα πάει και τόσο καλά, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και ιστορικές διαδρομές».

zaxariadis e7e23

Στη «συζήτηση» μπήκε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Ζαχαριάδη, έγραψε: «Οντως Κωστα η ιστορια εγραψε πως αν δεν ειχες ερθει σε συννενοηση με τους μετεπειτα αποστατησαντες το περασμενο καλοκαιρι ,σημερα θα ειχαμε δημαρχο Αθηναιων το Νικο Παππα και οχι ευρωβουλευτη».

{https://x.com/pavpol2222/status/1805240731067466195}