Πολιτική

Νέα Αριστερά: Το βίντεο Αυγενάκη σοκάρει, να τον διαγράψει άμεσα ο Μητσοτάκης

Νέα Αριστερά: Το βίντεο Αυγενάκη σοκάρει, να τον διαγράψει άμεσα ο Μητσοτάκης Φωτογραφία: Eurokinissi
«Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ αντιλαμβάνονται τη χώρα και τους πολίτες. Με όρους ιδιοκτησίας και αλαζονείας», σχολιάζει η Νέα Αριστερά

Την άμεση διαγραφή τού Λευτέρη Αυγενάκη από την Κ.Ο. και το κόμμα της ΝΔ ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά, με αφορμή το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο βουλευτής της ΝΔ, από την πλευρά του, σχολιάζοντας την επίθεση σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου, μίλησε για ένα... λεκτικό επεισόδιο, χαρακτηρίζοντας «υπερβολές και ανακρίβειες» τα περί χειροδικίας.

{https://x.com/apokalyptikodel/status/1808242746882510865}

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Η καταγγελία της Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε  ήταν συγκλονιστική. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σοκάρει. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη βιαιοπραγεί σε βάρος εργαζόμενου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στη συνέχεια προκαλεί ζημιές στον εξοπλισμό του αεροδρομίου. Παρόλαυτα έφυγε ελεύθερος επιβεβαιώνοντας μάλλον αυτό που σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων φώναζε: Μη με αγγίζετε, έχω ασυλία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ αντιλαμβάνονται τη χώρα και τους πολίτες. Με όρους ιδιοκτησίας και αλαζονείας. Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό την άμεση διαγραφή του από την Κ.Ο. και το κόμμα της ΝΔ αλλά και την άρση της ασυλίας του προκειμένου η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα».