Πολιτική

Φραστική επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα: Να πάει να κάνει καμιά δουλειά

Φραστική επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα: Να πάει να κάνει καμιά δουλειά
O Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε φραστικά στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης στην εκπομπή "Γεγονότα 2.0" στο Attica TV, τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Παύλος Πολάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει αποκλείσει τους ανασφάλιστους πολίτες από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές. Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από το ΕΣΥ, χαρακτηρίζοντας την καταγγελία ως ντροπή και αποκαλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύτη που παίζει με τον πόνο των ανθρώπων».

Μετά την παρέμβαση του Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να απαντήσει. Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, έστρεψε την επίθεσή του και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής, και η οποία του ζητούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία του.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναξε έξαλλος ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα. «Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 02:00 του βίντεο: