Πολιτική

Μήνυμα Πολάκη σε Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες – «Επίδειξη ευαισθησίας», λέει για την Λινού

Μήνυμα Πολάκη σε Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες – «Επίδειξη ευαισθησίας», λέει για την Λινού
Σαφείς αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με την στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που διέγραψε τον Κρητικό βουλευτή, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επίθεσή του σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Απαντώντας σε ερώτηση στο περιστύλιο της Βουλής για τις δηλώσεις Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πως «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», και «πραγματικά τον αγαπώ», ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με νόημα πως «δεν φτάνουν οι αγάπες».

Ο Παύλος Πολάκης έκανε γνωστό πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη μετά το επεισόδιο, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος τόσο για την επίθεση, λέγοντας πως «θα είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση», όσο και για τα όσα είπε για την αντίδραση της Αθηνάς Λινού.

«Έχεις την αποκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου, ότι στο κέντρο στα Φιλιατρά αντί για 300.000 χιλιάδες, δίνουν 1,75 εκατ. για θερμομόνωση και για παράθυρα. Και έχεις μια μετακλητή να κάνει μορφασμούς» είπε, προσθέτοντας πως «της είπα «τι κάνεις τη μούρη σου έτσι», δεν την έβρισα».

«Εγώ κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες», τόνισε στη συνέχεια, ενώ απαντώντας στο αν θα είχε διαφορετική αντίδραση αν γύριζε το χρόνο πίσω, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα έκανα ακριβώς το ίδιο, όταν τοποθετείσαι και κάνεις γκριμάτσες ενώ λέω ότι εδώ κλέβουν 1,5 εκατ. ευρώ».

Σχολιάζοντας την αντίδραση της Αθηνάς Λινού, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε και πάλι αμετανόητος, κάνοντας λόγο για υποκριτική και στημένη στάση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την εγκάλεσε για «επίδειξη ευαισθησίας».