Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας ο Μητσοτάκης

ΠΑΣΟΚ: Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας ο Μητσοτάκης Φωτογραφία: INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη σύσκεψη.

Με μία λιτή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη διυπουργική σύσκεψη για την αποτίμηση της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική.

 «Αν ο Πρωθυπουργός στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του μετά την καταστροφική πυρκαγιά που από τον Βαρνάβα έφτασε να σβήσει στο Χαλάνδρι, δηλώνει ικανοποιημένος, τότε μόνο ένα σχόλιο απομένει: Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι, με τις συνθήκες δυστυχώς να γίνονται όλο και δυσκολότερες», φέρεται να τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διυπουργική σύσκεψη το απόγευμα της Τρίτης για τη φωτιά στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιοι παράγοντες εκτίμησαν ότι κάτω από το 10% των καμένων εκτάσεων είναι δασικές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Σε ό,τι αφορά στα κτίρια, καταστροφές έχουν υποστεί λιγότερα από τα 100, ενώ τα περισσότερα από αυτά δεν είναι κατοικίες, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Αφού έγινε η ενημέρωση για το πώς εξελίχθηκε η πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στο πεδίο από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, ενώ έκανε λόγο για βελτιωμένο συντονισμό μεταξύ των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, κάτι που, όπως είπε, αποτελεί κατάκτηση για τη λειτουργία του κράτους και των δομών του. «Δεν θα επιτρέψουμε να αποδομηθεί η σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει φέτος στην Πολιτική Προστασία», συμπλήρωσε.