Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Να δώσουμε στην αυτοδιοίκηση την εξουσία που χρειάζεται

Παύλος Γερουλάνος: Να δώσουμε στην αυτοδιοίκηση την εξουσία που χρειάζεται Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Το βίντεο από την επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου στο Ηράκλειο.

Ένα βίντεο από την επίσκεψή του στο Ηράκλειο δημοσίευσε ο Παύλος Γερουλάνος και στην ανάρτηση που έκανε επεσήμανε τα προβλήματα που άκουσε στις συναντήσεις του με φορείς της αυτοδιοίκησης.

«Κατά την επίσκεψή μου στο Ηράκλειο της Κρήτης είδαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθεμιά και καθένας στη Μεγαλόνησο. Λειψυδρία, ακρίβεια, έργα στο οδικό δίκτυο όπως ο ΒΟΑΚ που έχουν μείνει πίσω και δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες στις μετακινήσεις κατοίκων τουριστών και αγαθών είναι μερικά από αυτά», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά τα ζητήματα, σημείωσε, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεών του με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τους δημάρχους Μινώα-Πεδιάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, όπως και στη συνάντηση που είχε με μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και τις Μοίρες.

«Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα προβλήματα κατάματα. Να δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς την εξουσία που χρειάζεται για να μπορέσουν να τα λύσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», κατέληξε ο Παύλος Γερουλάνος.

{https://x.com/P_Yeroulanos/status/1825519089973940284}