Πολιτική

Η Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε debate με τους συνυποψήφιούς της στο ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε debate με τους συνυποψήφιούς της στο ΠΑΣΟΚ Φωτογραφία: Aris Oikonomou/ SOOC
«Και τώρα ας αρχίσει η πραγματική πολιτική» ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τη διεξαγωγή debate μεταξύ των συνυποψηφίων της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων από το κόμμα.

«Και τώρα που οριστικοποιήθηκε, ποιοι είναι οι επίσημοι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, προσκαλώ και προκαλώ τους συνυποψήφιους μου σε ένα πρώτο debate με κύριο θέμα:

Τι είναι η κεντροαριστερά σήμερα;
Τι πρεσβεύει η σοσιαλδημοκρατία στον 21ο αιώνα;
Πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας αυτές τις έννοιες
Τι λέμε στις νεότερες και αποστασιοποιημενες από την πολιτική γενιές ότι πραγματικά εκφράζει η κεντροαριστερά που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τα μερίδια του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τόνισε πως «είναι ένα πρώτο ξεκίνημα για να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και τα πιστεύω μας στο επίκεντρο. Να επαναπροσεγγίσουμε παλιούς φίλους και συντρόφους και να προσελκύσουμε νέους στις δικες μας απόψεις για την αντιμετωπιση των ποικιλόμορφων και πολυεπίπεδων προβλημάτων του σήμερα και του αύριο».

Η Άννα Διαμαντοπούλου κατέληξε λέγοντας πως ελπίζει να ανταποκριθούν όλοι στο κάλεσμά της, «ως προάγγελο του Μεγάλου ΠΑΣΟΚ που όλοι δηλώνουμε ότι επιδιώκουμε».

NETWORK