Πολιτική

Nέα Αριστερά για αποκάλυψη Dnews: Να παραιτηθεί η Ζωή Ράπτη - Προκλητικό το γλέντι εν μέσω πυρκαγιών

Nέα Αριστερά για αποκάλυψη Dnews: Να παραιτηθεί η Ζωή Ράπτη - Προκλητικό το γλέντι εν μέσω πυρκαγιών
Ζητά την παραίτηση της υφυπουργού, κάνοντας λόγο για «προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελέχων της κυβέρνησης»

Αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό ντοκουμέντο του Dnews με πρωταγωνίστρια την υφυπουργό Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, που απολαμβάνει το τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια, την ώρα που η Αττική πάλευε με τον πύρινο εφιάλτη. 

Στο αποκλειστικό video που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Dnews, η υφυπουργός λικνίζεται και τραγουδά με ιδιαιτέρως χαλαρή διάθεση αδιαφορώντας πλήρως για τα τεκταινόμενα με την φωτιά που κατέκαψε την Βορειοανατολική Αττική. Σημειωτέον, το επίμαχο γλέντι έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, ενόσω οι αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα συνεχίζονταν, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία των συμβάντων. 

Μετά την δημοσιοποίηση του ντοκουμέντου η Νέα Αριστέρα με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταδικάζει την συμπεριφορά και την στάση της υφυπουργού, καλώντας την μάλιστα να παραιτηθεί. 

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

«Μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενω ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια σύμφωνα με ρεπορτάζ του dnews», τονίζει η Νέα Αριστερά και συνεχίζει:

«Η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα. Η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».