Πολιτική

ΚΕΕΛΠΝΟ: O Πολάκης σηκώνει το γάντι και απαντά στον Γεωργιάδη - (Βίντεο)

ΚΕΕΛΠΝΟ: O Πολάκης σηκώνει το γάντι και απαντά στον Γεωργιάδη - (Βίντεο)
Ο Πολάκης δίνει τις απαντήσεις στις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο με απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

«Πυρά» κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που τον κατηγορεί για εμπλοκή σε σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με μακροσκελέστατη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, επεξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Yπενθυμίζεται ότι με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία σεκιούριτι ύψους €6,5εκατ. που πληρώνονταν με εντολές του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αφήνοντας αιχμές για το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη.

Η ανάρτηση Πολάκη

Ακου καλα λοιπον ΣΠΥΡΟ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ για να τελειώνουν μια και εξω τα ψέμματα που συνεχώς χρησιμοποιείς για δηθεν δικη μου εμπλοκή στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ εταιρεια φυλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

1. Το πόρισμα της Εθνικης Αρχης Διαφανειας (ΕΑΔ) που επικαλείσαι ,για την δική μου θητεία ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιθετως στο υποστοιχειο 7 σελ 38 των συμπερασματων λέει ρητως ότι δεν βρέθηκαν εντολές αν. υπουργου ουτε γενικου γραμματεα και ό,τι σημειωνεται σε ελαχιστα τιμολόγια σημειώνεται από την εταιρεια και οχι απο εμενα!!!!!!

2. Από το έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτο 2) που ειναι προφανές ότι ο δικός σου Προεδρος διέρρευσε στα μέσα, ΔΕΝ προκύπτει καν ο λόγος που καλούνται τα μέλη του τότε ΔΣ (2017-2018), παρά μόνο γραφεται μια μικρή περίοδος ελέγχου 28 ημερών και διερωτώμαι πως γνωρίζεις εσύ ακριβώς γιατί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις τα μελη, είσαι σε απευθείας επικοινωνία με το πταισματοδικειο;;

3. Το πόρισμα της ΕΑΔ που επικαλείσαι, αν καλουνται για αυτο, επιλαμβανεται διαδικαστικά ζητηματα έλλειμματικης εφαρμογής των διατάξεων του νόμου του δημοσίου λογιστικού που είναι λογικό να υπηρχαν αφού για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό το 2016 και απαιτουνταν χρόνος προσαρμογης για να μη μιλησω για το σαμποταζ της δικης σου συμμοριας εκει …,(φωτο 3)

 Η συγκεκριμενη εταιρεία φυλαξης ηταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ από το 2009 και πήρε χωρις καμια διαδικασια ένα συν ένα χρόνο (2 χρονια!!) απευθείας(!!!) ανανεωση με αποφαση ΔΣ επι Προεδριας Κρεμαστινου το 2011 και εν συνεχεια επι Κρεμαστινου στην δικη σου θητεια και του Βοριδη συνεχισε ανελλιπως να είναι και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Υπουργειο Υγειας.

4. Δηλαδη την εταιρεια αυτή είχε ο Αβραμοπουλος και μετα ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πάμε τώρα στο γιατί λες τόσα ψέμματα, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΤΖΕΝΗ ΚΟΥΡΕΑ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΑΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ 800 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ (από το 2011 έως Απρίλιο 2015)!!!
Συγκεκριμενα για τον ίδιο εργολάβο της ίδιας εταιρείας φυλαξης, που απελπισμένα προσπαθείς να μου φορτώσεις με ψέμματα, έχει ΗΔΗ ασκηθεί ποινικη διωξη στην Κρεμαστινού -στο πλαίσιο της ΑΒΜ: ΑΑ 2022/16, ενδιαμέσως ΕΟΕ 83/2021 και αρχικώς ΔΚ 2020/84- τέως Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ για τα ετη 2011 έως απριλη του 2015

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.
Αυτη την υποθεση ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ,αφού ξέρεις καλά οτι μετά την ποινική δίωξη που ασκηθηκε στην διορισμενη από εσένα στο ΚΕΕΛΠΝΟ Προεδρο Κρεμαστινου καθιστωντας την κατηγορούμενη όχι απλά υποπτη και μαλιστα ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ (όχι για διαδικαστικά και τυπικα ζητηματα) 5ΕΚ 800 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!, το θεμα εχει προχωρήσει, περατωθηκε πριν λίγο καιρο και η ανάκριση απο ανακριτη 4022/2011 και εκκρεμμει σημερα -αυριο η εκδοση εισαγγελικης προτασης για κακουργηματικη παραπομπή η μη σε δικαστηριο!!!

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ψευδομενος ασύστολα για μια ακομη φορα για την δηθεν «πεντακάθαρη»θητεια σου, προσπαθώντας να μου φορτώσεις τον συγκεκριμένο εργολάβο που ΕΓΩ ΕΔΙΩΞΑ !!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : Εσεις ειχατε τον εργολαβο απο το 2009 και εγω τον εδιωξα το 2016 απο το υπουργειο και τελη του 2017 απο το ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες δομες οταν καταφέραμε με το συγχωρεμενο το Ροζενμπεργκ να κανουμε το διαγωνισμο!!

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑΣ 5 ΕΚ 800 ΧΙΛ ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ, και άσε τα ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ!!!
ΥΓ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!!!!

(Γι αυτο μαλλον «παρηγγειλες» το πορισμα στην Εθνικη αρχη Διαφανειας το 2019 που εκδοθηκε το 2020 και προσπαθεις να σπρωξεις κατηγορια εναντιον μου αλλα δεν σου βγαινει ερμε και με αυτον τον καυμο θα πας)

ΥΓ2 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2015-16 ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ…

ΥΓ3Καταλαβες λαδεμπορα γιατι εμενα δεν μπορεις να με ακουμπησεις;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ!!
ΤΕΛΟΣ για να κανεις επαναληψη :

Σου βαζω το βιντεο που σου ειχα απαντησει τοτε στη Βουλη που ξαναεφερες το ιδιο θεμα ,τη φωτο 3 με τα συμπερασματα του πορισματος της ΕΑΔ και τις φωτο 4-5-6-7-8 που δειχνουν την αναθεση σε αυτην την εταιρεια ,επι ημερων σου και πριν ,διαφορων χωρων φυλαξης του Κεελπνο με εισηγησεις απο τα παληκάρια σου Πουλη και θεοφιλατου!!!!
ΤΑ ΑΚΟΥΣ ,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΩ ΠΡΙΝ ΠΑΣ -ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ-ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ!!
Αντε καλη χωνεψη τωρα … «εργολαβε των Φιλιατρων»

{https://www.facebook.com/100007004708966/posts/pfbid02mqNvZy95FrCJc9qvKsyBLyVAtZ7HvtHodoHCh4L3tiydftuB6yfBusGSYLHmSSu3l/}