Πολιτική

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ – «Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο» (βίντεο)

Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ – «Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο» (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ
«Πάμε να δούμε τι αξία έχουν οι δεσμεύσεις ενός πρωθυπουργού» λέει ο στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τα δυστυχήματα στον ΒΟΑΚ.

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα δυστυχήματα στον ΒΟΑΚ έκανε από την Κρήτη ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πάμε να δούμε τι αξία έχουν οι δεσμεύσεις ενός πρωθυπουργού» αναφέρει σε αν νέο βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας τις δεσμεύσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«ΒΟΑΚ. Δηλαδή Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Όταν δημιουργήθηκε υπήρχαν 50.000 οχήματα στο νησί. Σήμερα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Στους δεκάδες νεκρούς πριν από λίγες μέρες προστέθηκαν 3 νέα παιδιά, 19, 2 και 15 ετών, που δούλευαν σερβιτόροι σε έναν γάμο που συμπωματικά είχε καλεστεί και ο πρωθυπουργός» συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ στη συνέχεια παραθέτει τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη. «Τι είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός; 2017: Ο ΒΟΑΚ θα γίνει. Σας δίνω τον λόγο μου και εγώ όπως ξέρετε τον λόγο μου τον κρατώ. 2021: Η Κρήτη θα αποκτήσει τον δρόμο που της αξίζει. 2024: Ο ΒΟΑΚ είναι προσωπικό μου στοίχημα. Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο, κοροϊδία» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κλείνει το συγκεκριμένο βίντεο αναφέροντας πως «η αλήθεια; Όλα τα εργοτάξια σταματημένα και ένας δρόμος καρμανιόλα. Ήδη φέτος έχουν σκοτωθεί 39 άνθρωποι σ’ αυτόν τον δρόμο. Και αυτό το έγκλημα που βιώνουμε απαιτεί μόνο ένα πράγμα από εμάς. Να ξυπνήσουμε. Δεν είναι η αποτυχία η μοίρα του ελληνικού λαού».

{https://www.instagram.com/reel/C_I1UbFI6Mf/?igsh=MXQ5ZmR4NTh0NmVwbA%3D%3D}