Πολιτική

Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στην Καρδίτσα: «Έλα να μιλήσεις με τον λαό - Ντροπή» (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη στην Καρδίτσα: «Έλα να μιλήσεις με τον λαό - Ντροπή» (Βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Ανάλογη υποδοχή για τον Μητσοτάκη είχαν και στο δημαρχείο Νίκαιας στη Λάρισα, όπου συγκεντρωμένοι ήρθαν αντιμέτωποι με «μπλόκο» των ΜΑΤ.

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι κάτοικοι στην Καρδίτσα και τη Νίκαια της Λάρισας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε σήμερα, έναν χρόνο μετά την κακοκαιρία Daniel στον Παλαμά της Καρδίτσας, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα.

«Αν είσαι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας να ‘ρθεις να μιλήσεις και με αυτούς τους ανθρώπους» φώναζε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας της περιοχής. «Δεν έχουμε ζωή, δεν έχουμε εισόδημα, ντροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία του Μητσοτάκη» ακούστηκε να φωνάζει ένας πολίτης.

Συνολικά περίπου 500 άτομα έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της αστυνομίας, που έστησαν «μπλόκο» περιορίζοντας τους διαδηλωτές στο προαύλιο της Εκκλησίας. Οι επικεφαλής ζήτησαν να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.

{https://www.youtube.com/watch?v=cwH8rVCTvjI}

Σύμφωνα με το Thesstoday, o πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών κ. Έκτορας Γάζος έκανε λόγο για φιέστα-κοροϊδία που στήνει η κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό.  Όπως είπε οι υπουργοί και υφυπουργοί που βρίσκονται μέσα στο Κ.Υ. Παλαμά, ξεπερνούν σε αριθμό το προσωπικό που υπάρχει και εργάζεται μόνιμα στο Κ.Υ. «Αν όλοι αυτοί είχαν έρθει κατά την διάρκεια της πλημμύρας, θα είχε αποκατασταθεί στην ώρα του το Κέντρο Υγείας» τόνισε.

Σημειώνεται ότι στην επίσκεψή του στον Παλαμά συνόδευε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, και άλλα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές. Λίγο πιο μακριά είχαν στηθεί αγρότες από την Καρδίτσα με τα τρακτέρ τους όπου είχαν δεσμίδες από άχυρα Αλλά και εκεί το πλήθος βρέθηκε αντιμέτωπο με μπλόκο της ΕΛΑΣ και ΜΑΤ.

{https://www.youtube.com/watch?v=KRWTXm79KkA}

Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον Παλαμά Καρδίτσας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αποδοκιμαζόμενος έντονα στον Παλαμά Καρδίτσας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει αγρότες και φορείς, στέλνοντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θέση του. Προτίμησε ένα φιλικό ακροατήριο, για να διαβάσει στα ΜΜΕ το προπαγανδιστικό παραμύθι της ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτό τα δισεκατομμύρια ρέουν και όλα θα πάνε καλά» αναφέρει.

Συνεχίζει ακόμα λέγοντας πως «Στην πραγματική ζωή, τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα, τα αντιπλημμυρικά πάσχουν, οι αποζημιώσεις αργούν και δεν αρκούν. Αυτά είπαν οι συγκεντρωμένοι, αυτά επιλέγει να αγνοεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

«Μια κυβέρνηση που «δεν παίρνει» ούτε από λόγια ούτε από βελτιώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.