Πολιτική

Τελιγιορίδου για ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Απέχω από την τροφοδότηση της εσωστρέφειας

Τελιγιορίδου για ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Απέχω από την τροφοδότηση της εσωστρέφειας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό» σημειώνει.

Με ανάρτησή της η Ολυμπία Τελιορίδου παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους απείχε από την ψηφοφορία της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της «στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δήλωσα πως ΑΠΕΧΩ από την ψηφοφορία» καθώς προσθέτοντας πως:
«Απέχω από την τροφοδότηση της εσωστρέφειας. Απέχω από την συμμετοχή μου στη δημιουργία πολεμικού κλίματος. Παραμένω στην ψήφο μου όπως αυτή εκφράστηκε θετικά στην ομόφωνη απόφαση της προηγούμενης Πολιτικής Γραμματείας στο πολιτικό σκέλος».

Κατέληξε στην ανάρτησή της λέγοντας πως «πιστεύω πως η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό».

{https://www.facebook.com/olimpia.teligioridou/posts/pfbid0N7ZVudEuEfaLKUZFMWR9qYwL6sqcYPC1uKaKyXvFDkB9ifPXTtSSQhNm2DA8JT7Ml}

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «η K.E. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ανώτερο όργανο του κόμματος και αυθεντικός ερμηνευτής του Καταστατικού, υπερψηφίζοντας την πρόταση άρσης εμπιστοσύνης, κήρυξε αυτόματα έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος και ενεργοποίησε τις διατάξεις του καταστατικού για τη διενέργεια εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος. Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών. Συνεπώς, το ζήτημα αυτό είναι λήξαν».